| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
noir66 Commander

Csatlakozott: 2008.05.10. Szombat 18:44 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: mögötted
|
Elküldve: Csüt. Máj. 22, 2008 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azért kíváncsi vagyok hogy a mammutom elől el tudtok e futni  _________________ Life... is strength... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DragonKnight Commander

|
Elküldve: Csüt. Máj. 22, 2008 2:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én még stealth-ben is.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sörszakáll Commander
Csatlakozott: 2008.01.22. Kedd 14:53 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: Csüt. Máj. 22, 2008 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez érdekes. engem a bétában simán letiport 1 mamutos csávó, hiába rohantam el előle...
Ami gáz az a leszállás a hátasról. Mire lekászálódsz, már agyon is ütöttek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gery Commander

Csatlakozott: 2008.05.31. Szombat 8:11 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: szombathely
|
Elküldve: Szer. Jún. 25, 2008 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
emberek!mamutot már nem lehet beszerezni sehogy sem??nekem kell egy mamut!!!Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!Üdv...
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Huma White Wolf

Csatlakozott: 2007.10.18. Csütörtök 15:10 Hozzászólások: 3160 Tartózkodási hely: Budapest.
|
Elküldve: Szer. Jún. 25, 2008 7:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gery írta: | emberek!mamutot már nem lehet beszerezni sehogy sem??nekem kell egy mamut!!!Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!Üdv...
|
Sajna már nem.. Ha élethalál, akkor lehet kapni már megunt mammuth-os accokat, de szerintem felesleges.. később is lesznek új mountok, köztük mammuth is, csak persze nem olyan, mint a preorderes.
(Gery az aláirásodat a profilodban egyszerűbb lenne beállitani.. ) _________________ Behold the power of the Golden Goblin! || Corinthia - RPPvP || What is best in life,Conan?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gery Commander

Csatlakozott: 2008.05.31. Szombat 8:11 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: szombathely
|
Elküldve: Szer. Jún. 25, 2008 8:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Huma írta: | | Gery írta: | emberek!mamutot már nem lehet beszerezni sehogy sem??nekem kell egy mamut!!!Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!Üdv...
|
Sajna már nem.. Ha élethalál, akkor lehet kapni már megunt mammuth-os accokat, de szerintem felesleges.. később is lesznek új mountok, köztük mammuth is, csak persze nem olyan, mint a preorderes.
(Gery az aláirásodat a profilodban egyszerűbb lenne beállitani.. ) |
akkor várok!azért kösz! _________________ "Ami nem öl meg az erősebbé tesz!"
Bulywif Lv80 Barbarian
Ravenhead Lv80 Bear Shaman |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andrej Lord

|
Elküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gery írta: | | Huma írta: | | Gery írta: | emberek!mamutot már nem lehet beszerezni sehogy sem??nekem kell egy mamut!!!Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!Üdv...
|
(Gery az aláirásodat a profilodban egyszerűbb lenne beállitani.. ) |
akkor várok!azért kösz! |
2-4 USD az EBAY-en |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Trysii Commander

|
Elküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 4:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|