|
|
|
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Gyogyeger

|
Elküldve: Csüt. Jún. 05, 2008 1:00 pm Hozzászólás témája: Demo VS Tempest of Set |
|
|
Sziasztok! A tapasztalt Demo és ToS terelgető egyének véleményét kérném abban h melyik is a jobb caster kaszt... persze ez így nincs jól megfogalmazva de tegnap próbaképpen indítottam 1 ToS-t és azt tapasztaltam h már lvl 5 körül mintha jobban sebezne a lightning skillje mint a Demo hasonló spellje, és ezek után az merült fel kérdésnek h minek van a játékban demo ha a ToS is sebez u olyan jól+ hordhat pajzsot is light armort is és healelni is tud akár self akár csapatban... Ehhez képest a Demo bár sebez szépen max a petet tudja felmutatni ami ugyan szintén buff de alacsony szinten eddig nem tűnt erősnek...
Vélgül pedig még 1 kérdés a ToSnak van már spellwave-je v még mindig nincs, (esetleg nem is lesz?) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arius Commander

|
Elküldve: Csüt. Jún. 05, 2008 1:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Van a ToS-nak spellweave-je.
Amúgy ez a kérdés azért értelmetlen jelenleg (demo vs tos), mivel a demot most fogják tuningolni (értsd erősíteni), a tos-t pedig leht hogy gyengíteni fogják. Tehát ha most per pillanat nézed akkor valóban, a ToS szinte minden szempontból hm mondjuk úgy, jobb választás mint a Demo, ha a hatékonyságot sebzést stb nézzük, de ez szerintem napokon-heteken belül változni fog. _________________ Arius / LVL80 Demonologist / Dagon |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sörszakáll Commander
Csatlakozott: 2008.01.22. Kedd 14:53 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: Csüt. Jún. 05, 2008 2:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A ToS "erős" az elég relatív, az biztos, hogy aoegrindelni nagyon tud, és ebben annyiben mindenképp jobb, mint a demo, hogy healel meg tudja menteni magát. Nem mondom, hogy a ToS gyenge (minden pap erős pvp-ben), de ami balancera szorul az a aoe grindelés ill. esetleg a manaregen, megfelelő talentekkel ugyanis 1 ToS soha nem fogy ki manából.
Minden esetre nem hiszem, hogy a ToS pvp-ben imba lenne, legfeljebb bizonyos kasztoknál kevésbé lerobbant (kivéve azokat a ToSokat, akik pvp-ben fele annyit sebeznek, mint pve-ben). Pl. ranger ellen elég esélytelen, mióta a rangereket is felbuffolták.
Amúgy ha jól tudom a ToS spellwaveje egyenlőre bugos, nincs hozzá grafika (és lehet ki is szedték 1 időre, amig nem csinálják meg).
Amúgy meg azzal játsz, amelyik jobban bejön. Kezdetben a ToS-nak elég kevés varázslata van, ami miatt lvl 20-30ig kicsit unalmas... a demo sokkal több varázslattal operálhat. _________________ - Sir, we are surrounded!
- Good! Then we can attack in all directions |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csillagfény
|
Elküldve: Csüt. Júl. 10, 2008 8:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szió!
Mivel rendlkezem egy 70-es TOS-al és egy 43-as Demoval is, talán van némi rálátásom a dologra.
A Tempest nagy előnye, hogy gyógyítja magát. ez a Demohoz képest hatalmas előny. Az is a TOS előnye, hogy valóban képtelen kifogyni a manából.
Mivel gyógyítja magát, jobban bírja az AOE grindelért, ezálltal gyorsabban képes fejlődni, hamarabb vés gyorsabban kvesztel, stb.
PVP-ben eléggé tapasztalatlan vagyok, hiszen nem sokat PVP-ztem, de 10-0 az eredményem, azaz eddig mindenkit megvertem, aki nekem ugrott. Lightning talenton brutális PVP-ben, mivel többféle stunnja van, rootolni tud, brutális kritikalt sebez a lihgtningja, ráadásul ha kell, 100%, hogy kritikalt okoz. Szóval erős pvp-ben.
Ugyanakkor az első 30-40 szintje tényleg unalmas, gyakorlatilag lesz 2 támadó varázslat, és ennyi.
Nekem a TOS jobban bejön, bár a villám sebzéséből visszavettek, ráadásul már a Lightning Strike is csak a targetre sebez 100%-ot, a körülötte állókra már csak 40%-ot.
Azt tudom mondani, hogy azzal játsz, amelyik szimpibb neked, ne az alapján, hogy mások mit írkálnak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kingkong Commander
|
Elküldve: Pént. Júl. 11, 2008 12:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| A tempest gyógyítja magát, de a demonak van sebzés felfogó pajzsa. Ha kettő vagy több szörny van az emberen akkor a pajzs + heal potion sokkal többet ér, mint a tempest self healje + heal potion. Bár hogy őszinte legyek nekem nekróm van, nem demóm, de a pajzsuk ugyanazt tudja. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csillagfény
|
Elküldve: Pént. Júl. 11, 2008 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kingkong:
Mivel mindkét kasztal rendelkezem, így eléggé látom, mi jobb és mi nem jobb. Több mobot tudok egyszerre AOE-zni Tempestel, a 3 hílemmel, mint a demo pajzs+gyógypotival.
Szóval tempestel jobban bírom, álltalában elég a két HOT-os híl is, ha meg nagy gáz van, túl sokat húztam be, akkor ott a tuti nyerő, a nagy híl.
ez saját vélemény, de a két karival való játék alapján mondom ezt.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kingkong Commander
|
Elküldve: Szomb. Júl. 12, 2008 1:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Tempesttel (lvl 80-on) jelenleg 2 mobot tudok aoezni biztonságosan, vagy maximum négyet ha az összes cooldownomat (call lightning, burst heal) elsütöm, de még akkor is futkároznom kell és gyógyulnom közben, egyhelyben állva majdnem biztos halál. Mivel a 4-hez futni is kell, ezért számoljunk 3-mal. Ennyit feltételezem, hogy a demo is le tud csapni (pláne 43-on), a nekro ennél többet is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arius Commander

|
Elküldve: Szomb. Júl. 12, 2008 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jelen pillanatban a Demo 80-on átlagosan 3 mobot tud egyszerre kinyírni. A mobokat valószínűleg erősítették, mert régen jóval több lement. Ha jó a felszerelés, és minden nagy cooldownos spellt felhasználsz (poti alap természetesen), akkor lemehet akár 5 is, feltéve ha nincs 1, max 2-nél több caster.
Azonos szintű lvl80-as villás mobokról van szó. _________________ Arius / LVL80 Demonologist / Dagon |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csillagfény
|
Elküldve: Csüt. Júl. 17, 2008 7:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Nos, igen, most, hogy erősítettek a mobokon, durván növelték a sebzésüket, valóban, tempestel 3 mob már veszélyes tud lenni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skandar Graun

Csatlakozott: 2008.06.20. Péntek 10:23 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 11:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
H ali mindenkinek. Tos háát nem is tudom szóval ezért ilyen gyenge a karakterem mert erősitettek a mobokon? Bennem is felmerült a kérdés Thunder vagy Lightning? Most melyik a jobb? Valaki tudna egy aktuális talentelést leirni vagy bemutatni? _________________ az egy mérgezett nyilvessző volt  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|