| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Csüt. Aug. 27, 2009 6:45 pm Hozzászólás témája: 7 napos TRIAL |
|
|
Az előző topikba sokan kérdezétk, van e lehetőség kipróbálni a játékot. Jelentem van! A https://register.ageofconan.com/trial/ oldalon kell megadni az emailcímet ahonnan egy levél érkezik hamarosan a részletekről.
Azoknak is érdemes kipróbálni, akik régebben a bugok, vagy a számukra unalmas játékmenet miatt hagyták ott a játékot. Azóta rengeteg változtatást történt, érdemes felfrissíteni az élményeket. Jobb ha az ember olyanról tud negatív (vagy akár pozitív) véleményt alkotni amiről naprakész infókkal rendelkezik.
Tehát hajrá, nézzétek meg hol tart most a játék.
A többiek pedig várják a kiegészítőt!
Ha a linkről mégse érkezne semmi akkor pár embernek tudok ajánlani buddy-keyt mert nekem még van szerintem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Boby007
|
Elküldve: Csüt. Szept. 03, 2009 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ismerősöm szeretné kipróbálni ,de nekem már nincs buddy keyem és ez a trialos dolog is elég limitált szagú....2 email címmel is regeltünk ,de csak nem jön a válasz. Ha valakinek van 1 fölös buddy key-e szívesen elfogadnám
szerk.: nah 3 napnyi várakozás után azt hiszem határozottan kijelenthetem ,hogy ez a trial cucc 1 nagy ámítás, csak hogy lehessen mondani ,hogy ez is van,közbe a kutyát nem zavarja ,hogy vagy nem működik vagy olyan kevés emberre van limitálva ,hogy heteket kell várni a bejutásra.
a buddy key-es felajánlást még mindig szívesen fogadnám ,jó lenne ha nem egyedül kéne tolnom.
Conan írtam privit is hátha arra jön válasz ,de miután láttam ,hogy bevoltál jelentkezve és nézted fórumot és nem jött ,gondolom akkor elfogyott a key ,vagy fenese tudja mindenesetre érdekes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem fogyott csak nem volt időm és most vagyok nyugiban gépközelben.
És lőn jó játékot
Na megnezten a TRIALT és azt mondja, hogy most nem elérhető, de jegyezte, hogy kértem és ha legközelebb lesz akkor küldi. Legalábbis ezt mondja az oldal.
De ha sokan vannak akik ki szeretnék próbálni akkor akinek van az adjon belőle. Elvégre azért van.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Boby007
|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah köszi szépen a key-t ,má télleg csak annyi bajom van ,hogy letölteni nem vágom honnan lehet. azt hittem hogy majd az invitetal jön 1 link is ahonnan le lehet szedni,de itt olyat ír ahol megint csak fizetni kell...
van valami más lehetőség is? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kortez
|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha kell valakinek még buddy key,akkor dobjon nekem egy PM üzit mail cimmel és küldöm neki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Conan Site Admin

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Boby007
|
Elküldve: Pént. Szept. 04, 2009 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
találtam harmadik megoldást
2fájl kell a telepített könyvtárból és azzal fel tudja magát telepíteni naon állat ráadásul kevesebb helyet foglal a játék a művelet után .
természetesen működik. :9 már próbáltam régebben csak elfelejtettem xD |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xor

Csatlakozott: 2008.05.23. Péntek 10:45 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Szept. 06, 2009 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor az ember belép az Account managamentbe, ott szerepela Download game client, én így töltöttem le ujra. Sőtt az a legelső menüpont, EU English kell nekünk. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BelsoValtozas
|
Elküldve: Csüt. Szept. 10, 2009 12:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy triallal engem is megdobhatna valaki, nagyon felkeltette a figyelmemet a játék, s nagy valószínűséggel meg is venném, de azért szeretnék biztosra menni.
Előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xor

Csatlakozott: 2008.05.23. Péntek 10:45 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 11, 2009 1:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Úgynézem én tudok meghivni embert, priviben ird meg a mail cimed és dobok rá egy invitet.
Üdv,
xo _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Pént. Szept. 11, 2009 5:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Még talán egy van nekem is amit fel tudok ajánlani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BelsoValtozas
|
Elküldve: Vas. Szept. 13, 2009 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Kaptam buddy-t, nagyon köszönöm, de volna egy kis problémám. A kapott levélben lévő linken, ahol aktiválni tudnám az accom, már egyből kér valamilyen fizetési módot, amit n még nem szeretnék megadni, elvégre trialon vagyok. Másrészt az oldal is azt írja, hogy "Once the 7 day trial is completed you must purchase the full retail version of the game. " Ez elég lehúzás-szagú. Meg tudná mondani valaki, hogy akkor most mivan? Hogy tudok beregelni, trialozni? Előr is köszönöm a választ.
BelsoValtozas |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sambigliong Lord
|
Elküldve: Vas. Szept. 13, 2009 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem lehúzás. Adj meg korrekt kártyaszámot, és játssz. Ha nem tetszik, hét napon belül cancel, és annyi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Szept. 14, 2009 11:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Elmondom a trükköt
Ha gamecardot adsz meg fizetési módnak akkor nem kér semmi adatot, ergó nem kell félned attól ,hogy bármit bármiért is levonnának. Ezzel szépen kipróbálhatod, aztán majd ha döntöttél akkor megadod a valós fizetést. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BelsoValtozas
|
Elküldve: Hétf. Szept. 14, 2009 11:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello! Ismét én, lehet már untok is. Megcsináltam mindent, leszedtem a 13 gigás klienst, feltelepítettem a játékot, erre az az alábbi üzenettel hálálja meg azt, hogy a fél napomat rááldoztam:
"Unable to locate the client installation folder. Please confirm the following path exists and is accessible.
E:\Játékok\Age of Conan"
A játék fel van telepítve, huszonakárhány giga, nemtudom mi a baja. Tud valaki segíteni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|