| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Szept. 28, 2009 4:12 pm Hozzászólás témája: Mi fáj, gyere mesélj! |
|
|
Nem a Popdaráló című műsorba készülök, hanem egy kérdőívről számolok be, amit a FunCom küldött ki a régebbi felhasználóinak. A kérdőívben nem csak játszási szokásokat kutatják, hanem rákérdeznek arra, hogy milyen új tartalmat látnátok szívesen, min lehetne javtani, mitől lenne még jobb a játék. Ez a kérdőív, bár személyesen lett küldve, de nem szeretnék senkit se megfosztani attól, hogy segítsen a fejlesztőknek így kiteszem az elérését.
Survey Link
password: tarantia
Bátran használjátok és adjatok visszajelzést a FunComnak.

A hozzászólást Conan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Szept. 29, 2009 11:49 am-kor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rob012 Commander
|
Elküldve: Hétf. Szept. 28, 2009 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| ez pozitív hozzánk állás, hátha lesz hozadéka ha lesznek összecsengő kívánságok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterbiol Commander

Csatlakozott: 2008.01.01. Kedd 1:00 Hozzászólások: 144 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Kedd. Szept. 29, 2009 9:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kar, hogy a link nem muxik.  _________________ Sequana
Magurak
Ptakhassina
Ankhset
Senakisu
Tainted Souls, Crom (PvE)
külsős
A Fekete Sereg, Crom (PvE) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Conan Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Szept. 29, 2009 11:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
| peterbiol írta: | Kar, hogy a link nem muxik.  |
koszi h szoltal
link javitva |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ira222 Lord
|
Elküldve: Pént. Okt. 02, 2009 2:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Problémám ezzel annyi, hogy a conan bétája óta hajtják a playerek , hogy mire lenne szükség mi hiányzik mik a hibák és a funcom nagy ívben szart eddig is mindenre még ott tartanak hogy a korábban elbaszott nerfeket javítgatják és akkor nesze itt egy kérdőív... ki hisz nektek már funcom majmok... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sambigliong Lord
|
Elküldve: Pént. Okt. 02, 2009 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| jaj... nem unod még a nyavajgást ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ira222 Lord
|
Elküldve: Vas. Okt. 04, 2009 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja bocs szerinted minden oké??....semmibaj:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rob012 Commander
|
Elküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 8:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
én személy szerint - habár Vistrixen kívül nem láttam semmit, ami réd - a rédeken csiszolnék, mert ha mind olyna gyógy, mint a Vistrixet körbevezetem és mikor elhúz a többiek fölött, akkor üssétek és csak idő kérdése mikor lesz 0% hp... akkor ez így gyengusz.
mondom, mást nem láttam, tehát ha a többi élvezetesebb taktikásabb stb akor várom szeretettel, de ez nem volt vmi nagy durranás... sőt... inkább szánalmas.
még akkor is ha elvileg jó kis pvp-s gém lenne és ne mfull pve.
ettől függetlenül tolom, de ez ne mtetszett. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gery Commander

Csatlakozott: 2008.05.31. Szombat 8:11 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: szombathely
|
Elküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 10:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Rob012 írta: | én személy szerint - habár Vistrixen kívül nem láttam semmit, ami réd - a rédeken csiszolnék, mert ha mind olyna gyógy, mint a Vistrixet körbevezetem és mikor elhúz a többiek fölött, akkor üssétek és csak idő kérdése mikor lesz 0% hp... akkor ez így gyengusz.
mondom, mást nem láttam, tehát ha a többi élvezetesebb taktikásabb stb akor várom szeretettel, de ez nem volt vmi nagy durranás... sőt... inkább szánalmas.
még akkor is ha elvileg jó kis pvp-s gém lenne és ne mfull pve.
ettől függetlenül tolom, de ez ne mtetszett. |
hát nem is ez vistrix hivatalos legyilkolása!ez csak egy könnyebben járható út...ha ez a "bug" vagy nem tom minek nevezzem,nem létezne akkor sokkal taktikásabban és nehezebben lehetne leölni...de nem a tier 1es epic bossok nálunk már a favoritok...ezek könnyen lemennek mostmár mert megvan a taktika!de ahogy irtad brcben még nem jártál!na ott már full szervezetten és taktikával kell leölni a bossokat vagy külöben pillanatok alatt belehal egy full raid...brc wing1et minden vasárnap kipakoljuk,plusz beugrik egy yakmar is!de most már wing2 és wing3-ba is járunk!de ott már t2es bossok vannak amik nagyon nehezek!én szeretem inkább ha flottul megy minden de ezeknél álltalános az 5-6-szoros kihalás...jah és a lényeg hogy itt már a tankokon mulik minden!ha jók a tankok akkor könnyebb!  _________________ "Ami nem öl meg az erősebbé tesz!"
Bulywif Lv80 Barbarian
Ravenhead Lv80 Bear Shaman |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ira222 Lord
|
Elküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
sztem a wing1-es bossokat hagyjuk mert semmi nehézség nincs bennük vistrix a baneel sokkal rizikósabb.
wing1 bossok is könnyűek klikkelj, ülj be a sarokba ezek nem nagy taktikák wing2 őt sem nevezném irtózatnak bár kétségtelenül nehezebbek
persze minden nézőpont kérdése a taktikát megtanulni könnyű kidolgozni nehéz. mindenesetre BRC-ben wipeom még nem volt
nekem bajom inkább a dropokkal van +2%mindenre egyébként meg ugyanaz mint t1 . Kevés a recept vagy egyéb cumó most +2% ért járjak BRC be t1 helyett? kicsit kevéske motiváció, wing3 ba is a quil of ibis miatt menjek? egy lila recept oszt kakukk... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rob012 Commander
|
Elküldve: Hétf. Okt. 05, 2009 7:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| jól van, nem dől össze a ház. Akkor várom a többit, ha ennél jobb, akkor már kicsit megnyugodtam. HÁtha még a peccsekben is tolnak rajta vmit, nem mintha erre nem lett volna idő, de ki tudja. Elvileg az update 6 sem lesz csekély... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Torzonborz Master

Csatlakozott: 2007.10.18. Csütörtök 17:05 Hozzászólások: 834 Tartózkodási hely: BUDA !
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Drutar Commander

|
Elküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 9:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
Igyekszem kulturáltan megfogalmazni a mondandóm!! Ira222 nem értelek te még miért játszol ezzel a gammel?? Téged még csak nyavalyogni és erősködni "olvastalak"... Soha nem volt wipe? akkor te a server legtutibb embereivel raidelsz...tény ,wing1 nem vészes,na de wing2nél rutin nélkül a "fart boss" nem piskóta ,hogy Chathát ne is említsem...wing3ban pedig mind a két boss elég nyögvenyelős... Mit szeretnél hogy milyenek legyenek a raid bossok? bújkáljon pl Yaremka egy oszlop mögött mikor kevés az élete és néha a fejét kidugva hozzádvágjon egy követ és a rangereknek pont elkéne találni a kidugott fejét....vagy mire gondolsz? Mert pl a wowos raid bossokhoz (amiket én láttam),még ennyi taktika sem kell...
A Buly azért az 5-6 wipe erős túlzás,pláne úgy hogy mi is szinte wipe nélkül csináljuk wing1et...
Rob012 megnyugtatlak a Vistrixes raid sem olyan mint amit te láttál belőle,a többit meg majd meglátod személyesen.... _________________ Nostrom-Ranger-lv80 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rob012 Commander
|
Elküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| királyságos, várom már, csak nicns olyan sok idő gamelni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gery Commander

Csatlakozott: 2008.05.31. Szombat 8:11 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: szombathely
|
Elküldve: Kedd. Okt. 06, 2009 11:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
az 5-6 wipeot wing 3-ra irtam...nem 1re...wing 1et wipe nélkül végigtoljuk azt tudom!  _________________ "Ami nem öl meg az erősebbé tesz!"
Bulywif Lv80 Barbarian
Ravenhead Lv80 Bear Shaman |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|