Elküldve: Pént. Okt. 02, 2009 10:28 am Hozzászólás témája: The Last Bastion
A cím megtévesztő, ugyanis az elkövető egy magyar srác (Nagy Pál Zoltán) legalábbis a neve erősen erre utal. Szóval egy elég jó filmet rakott öszze ingame jelenetekből. A filmre az MMORPG.COM is felfigyelt ugyanis egy cikket készített a szerzővel.
Hali!
Látszik, hogy sok munka van benne .
Nagyon jó az egész, és én is remélem, hogy fog mesélni nekünk az úriember . _________________ Semmael lvl 80 HoX
Quarthan lvl 70 Bear shaman
Úgy tűnik tévedtem, a srác nem magyar csak magyar származású. Felvettem vele a kapcsolatot, nagyon keveset tud magyarul, Torontóban él, de remélhetőleg ellátogat majd az oldalra és akkor pár dolgot talán elmesél nekünk.
Elküldve: Vas. Okt. 04, 2009 9:12 am Hozzászólás témája:
Beszéltem a sráccal. A napokban ellátogat az oldalra és válaszol a feltett kérdésekre. Nekem van egy pár, majd összeírom, de aki akar valamit kérdezni a filmmél kapcsolatban az tegye meg nyugodtan...
Elküldve: Vas. Okt. 04, 2009 10:30 am Hozzászólás témája: Kérdés.
Kérdésem az lenne hogy:
Mennyi idő volt elkészíteni ezt az egészet?
Esetleg a kijövő kiegbe is tervez ilyen filmet?
Egyáltalán lesz e még alkalom, hogy csinál Conan filmet? _________________ Semmael lvl 80 HoX
Quarthan lvl 70 Bear shaman
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.