Belépés
Pontos idő: Szer. Szept. 08, 2010 3:13 pm
Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
Ingyen játék forever

Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> -> Pulpitus
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Conan
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 14, 2009 8:29 pm
Hozzászólás témája: Ingyen játék forever
Hozzászólás az előzmény idézésével

A FunCom - vélhetőleg kedvet kapva a Warhammer hasonló megmozdulásán - most ünnepi meglepetéssel kedveskedik.

Aki 2010 január 1. elött letölti a trialt és regisztrál annak örök ingyenes játékot biztosít, persze csak az első 20 szintre Tortage-ra.

Itt a remek lehetőség!!!

Durham, USA – December 14th, 2009 – Funcom is delighted to announce a unique holiday offer for its massively multiplayer online game `Age of Conan: Hyborian Adventures'. Anyone who downloads, registers, and starts playing the trial before January 1st 2010 will be able to enjoy all of level one to twenty – the entire Island of Tortage experience – without ever having to upgrade to a full account or pay a subscription fee. This unique Unlimited Free Trial campaign is only available until January 1st as a special holiday offer to anyone who wishes to experience the sexy and savage world of Conan.

"Our original seven day trial has been very successful so far," says Morten Larssen, Vice President of Sales and Marketing at Funcom. "But with the holiday season coming up this is the perfect time to shake up our trial offer a bit and try out something new. So everyone who downloads the trial before January 1st will be able to play the first part of the game for free, forever. We are confident that many of those taking advantage of this offer will choose to become permanent players, allowing them to experience all of what the game has to offer including all the additions and improvements introduced since launch."

Celebrate the holiday season by downloading the trial today, and experience `Age of Conan' in all its savage, sexy and brutal glory. Go to http://www.ageofconan.com/trial to download the client and start your barbaric adventures today. Players can level up as many characters as they want before choosing to move on and explore the rest of the game. Players will be able to enjoy all of what Tortage Island has to offer, complete with player vs. environment and player vs. player gameplay. Users must take advantage of this offer before January 1st, and will need to log in to the game for the offer to take effect.

Launching in May last year `Age of Conan' quickly became a smash hit in retail, shipping over 1.2 million copies around the world. In North America, the most prominent online gaming market in the west, `Age of Conan' became the third best-selling PC title of the year in 2008. In the weeks after launch `Age of Conan' simultaneously topped the charts in 17 countries, and the game received critical acclaim from gaming press across the globe. `Age of Conan' is now available in English, French, German, Spanish, Russian and Polish localized versions, and is being prepared for launch in Korea as well.

A hozzászólást Conan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 27, 2010 10:56 am-kor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Kortez

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 15, 2009 1:43 am
Hozzászólás témája:

és a cd galaxisban a játék csak 990 Ft
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Traprasso

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 15, 2009 9:29 am
Hozzászólás témája:

Ez jo hir,kb mennyi ido alatt jutok el a 20-as szintig?
Gamecardal lehet folytatni a trialt,vagy meg is kell venni a gamet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Arunson
Lord

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 12:42 pm
Hozzászólás témája:

990ft az nem sok.Én a helyedben nem pöcsölnék a trial-al.Megér egy ezrest.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Xiam

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 2:46 pm
Hozzászólás témája:

Traprasso: meg kell venni a játékot, nem lehet azonnal gamecard-al folytatni de igazából amúgy is így érdemes, hiszen így az olcsóbb. A gamecard 4k 60nap, a játék meg 30 napot ad 990Ft-ért, szal ha nem lenne kötelező, akkor is így érné meg. Smile

Egyébként amit nem nagyon reklámoznak legalábbis nem láttam túl sok helyen, hogy a játékot decemberben elkezdők kapnak ingyen Snow Mammuth-ot (meg a skillt is hozzá) és egy 16-os táskát is. Azt mondjuk nem tudom úgy örök trial akcióval együtt is él e ez az ajándék, én még dec elején kezdtem amikor csak 7 napos volt, és most vettem észre hogy van ilyen ajándék. Ha az account manager-be belépve írja hogy snow mamutos az acc, akkor csak ingame be kell írni a /claim parancsot és máris a hátizsákban a meglepetés!

Amúgy ha már írok, talán pár szó egy totál kezdőtől, hátha ez segít dönteni aki most gondolkozik, és mégis más lehet mintha egy öreg róka írná meg a véleményét:
Nem kevés előítélettel kezdtem a játékot, a sok negatív vélemény megtette a hatását, és sajnos én is látatlanban leírtam. De ez igazából nem is számított mert amikor megjelent még bőven gyenge gépem volt hozzá, aztán most egy már jobb géppel, és a 990ft csábításával végül úgy döntöttem a saját szememmel nézem meg. Hát mit mondjak, első perctől kezdve lenyűgözött a játék, maga a kinézete is bámulatos de igazából a hangulata az ami azonnal bekebelezett, a történet, az igazi rpg érzés amit mostanában már kevés játék tud/akar hozni. Az mmorpg betűszóból itt a második három is nagyon hangsúlyos, a küldetések meg merem kockáztatni itt a legváltozatosabbak, pedig végigjártam már pár mmo-t. Féltem hogy ez lv20 után megszakad, mindenki írta hogy odáig van kész. Na most ebből mindössze annyi igaz, hogy addig olvassák fel minden küldi szövegét (ugyanis párat ez után is meg lehet hallgatni, szóval nem tűnik el ez végleg), maga a történet csak tovább bonyolódik és egyre érdekesebb lesz, a küldetések is ugyan olyan kidolgozottak szóval inkább csak egy kis optikai tuning 20-ig, az rpg feeling ugyan úgy megmarad. Az insták változatosak, nem egy kaptafára készültek és ami nem kevésbé lényeges hogy valami betegesen jó hangulatot árasztanak! A farkasemberekkel teli pince tényleg olyan amilyennek egy ilyen pincének lenni kell. A démonokkal teli templom olyan amilyennek azt elképzeljük pl egy filmben stb. Furcsa volt eleinte, hogy több instában van normál mód is, azaz nem kell party hogy végigtold, ez számomra nagyon szokatlan volt de mivel sok időt megspóroltam party kereséssel így hamar megszoktam. Persze az igazán komoly instákba csak epic mód van amit csak partyval lehet végigvinni, meg ugye majd a végén a t1 és t2-es raid insták ha jól tudom 24 fősek lesznek.
Mivel még bőven nem vagyok max szintű, így arról nem tudok írni mi lesz később, de amit eddig láttam az nekem nagyon megfelelt, ha meg az árat nézzük akkor messze messze a legjobb ár/érték arányú a játék, itt kaptam a legtöbb játékélményt eddig a pénzemért.
Azért a végére még két apróságot leírok ami nem tetszik, mert hát ez is hozzátartozik: ami teljesen kikészít az a minden terület közötti töltögetés, lehet ehhez hozzá lehet szokni de nekem még nem sikerült, valszeg másoknak se mert a készülő kieg-ben külön kiemelték hogy ez meg fog változni. A másik pedig nem a játék hibája: nem egy és nem két ember azon szórakozik hogy lv25-ön gankeli a küldizni próbáló kicsiket, újoncokat, ez persze nyilván megelőzhető ha nem PvP szerverre megy az ember, de mivel én magas szinten pvp-zni szeretnék majd, kénytelen vagyok lenyelni hogy esélyem sincs megvédeni magam. De mióta tortage-t, a kezdőterületet elhagytam már csak ritkán futok bele szerencsére gank-elő nagy kariba. De ezt, akár milyen idegesítő is számomra bőven ellensúlyozza a sok pozitív dolog, én örülök hogy végül úgy döntöttem megnézem magam is mi is ez a AoC és most már nem mások elmondásából tudok csak véleményt formálni.

Kíváncsi leszek majd magas szinten mit tud nyújtani, de igazából amit már eddig kaptam arra is bátran rámondom hogy bőven megérte, jelenleg szerintem nagyon jó választás, ha valakinek van most az ünnepek miatt több szabadideje, AoC-ban remekül el lehet tölteni ha épp unja a bejgli evést meg a jópofizást az anyóssal Smile
Vissza az elejére
RobCat206
Lord

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 3:52 pm
Hozzászólás témája:

Hali!

Ez remek. Én még "anno" 12 ezerért vettem a Conan-t. Hogy a bánatba lett ennyire olcsó, amikor a hozzá hasonló MMO vackok a nyomába sem érnek!
Talán a Fallen Earth, ami most a menő..... és az EVE Online.
Én jegeltem jelenleg a játékot. Várok a kiegre....
A karim neve maradt csak a helyszín változott egy másik játékban az EVE-ben. Sajna ott nincs Priest of Mitra. Smile
A Conan mindig a legjobb marad....nem értem miért húzzák le már az árát is. Kb. 1 évig nyomtam minden nap....
A 20-as szintet egy nap alatt el lehet érni, ha fanatikus valaki.
Érdekességképp a Fallen Earth-ban egy szint ugrás több hétbe kerül!! De az más világ....

ÜDV!!
Vissza az elejére
Torzonborz
Master

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 8:46 pm
Hozzászólás témája:

azért adják ilyen olcsón mert így talán meg is veszik az emberek. aztán reménykedik funcom hogy maradnak is pár hónapig és perkálják a havidíjat.
az mmo piac már csak ilyen. ha egy játék sok előfizetőt veszít és nagy az érdektelenség körülötte akkor nagyon nehéz onnét visszahozni.

http://mmogames.hu/
http://www.gamershirtstore.com/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
RobCat206
Lord

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 10:08 pm
Hozzászólás témája:

Egy MMO soha nem volt ennyire olcsó, mint a Conan. Csak azt nem értem, hogy miért pont ez a game. Miért alázzák le ennyire?
Még mindig a legszebb grafikája van és szerintem a legjobb harcrendszere is. A hangulata meg egyedi..... A sok régi lefutott SHIT MMO meg ugyanolyan drága, mint volt. Az AION-t elkezdtem, de minek.... kicsit szebb és jobb, mint a WOW. De annyian vannak az összes szerveren, hogy iszonyat. A Guild Wars is szép, de elég gyerekes. A WOW meg..... Azért a Conan többet ér, mit szaros 1000 ft!!! És a game card sem drága hozzá....
Sokat lehetne vitázni erről....ismét. Ha megunom váltok, de a Conan az mindig a vinyómon marad. Cool
Jelenleg rengeteg ÚJ MMO-t nyomnak ki.... Lehet válogatni.

ÜDV!!
Vissza az elejére
Xiam

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 17, 2009 2:32 am
Hozzászólás témája:

Semmiféle alázás nincs itt szerintem, AoC pl az 576-ban továbbra is 11k ft. Meg még sok helyen is annyi mint ahogy a többi mmo is, ez a 990ft egyedül a CD galaxis egyéni dolga, gondolom valamiért túl sokat rendeltek és a tárolása már túl drága, inkább kiszórják a készletet (oda is van írva amúgy külön ár mellé hogy "amíg a készlet tart", ergo ha elfogy gondolom nem fognak megint rendelni és ennyiért adni). Nincs ezzel semmi baj, sőt az csak jó ha így több olyan ember is kipróbálja akinek a negatív kritikák miatt esze ágában se volt kiadni 10k-t. Pl én is azért vágtam bele, mert nagyon furdalta az oldalam hogy mégis mit kapok ennyiért a pénzemből, és hát leesett az állam. Smile
Vissza az elejére
RobCat206
Lord

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 17, 2009 12:13 pm
Hozzászólás témája:

Végre egy "újabb" Conan őrült! Smile
Nekem már 1 éve leesett tőle az 'állam"! Igaz most szünetelek vele, de rohanok vissza, ha meglesz a kieg hozzá. Én 6-szor toltam végig, de vannak akik többször. Cool De csak 1 karival nyomtam epic és raid-ban.
Egyébként az Electro World-ben és a Tesco-ban is 990 ft.

Tudom ez nem a reklám helye, de ha valaki kicsit "megunná", akkor van pár király MMO game.

Főleg a Fallen Earth, ahol eltart egy ideig a kari fejlesztése!
http://www.fallenearth.com/

Az EVE Online, ami totál más, mint a Conan, de a Priest karim mehet az űrben is! Smile
http://play.eveonline.com/en/home.aspx

http://www.eveonline.com/

Ez is durva, akinek bejön. Itt egy skill fejlesztés valós időben megy.

Egy PVP őrülteknek....
http://www.globalagendagame.com/Home.html

És egy még egy.....
http://www.jumpgateevolution.com/?landing

http://eu.jumpgateevolution.com/

De a Funcom új MMO játéka is jónak néz ki, ha kész lesz.

Igaz egyik sem Conan, de mégsem WOW és a többi baromság.
A Conan a Steam-en sem drága, digitálisan letöltve.
Ingyen játék örökre lvl 20-ig..... Pont magasabb szinten jó a game. Ez csak PVP-n gankelésre való hülyeség arra kitalálva, hogy aki normálisan akar nyomulni az ne tudjon, mert levadásszák azonnal.... Forever! Razz

ÜDV!!
Vissza az elejére
Torzonborz
Master

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 17, 2009 6:09 pm
Hozzászólás témája:

hc pvp őrülteknek Darkfall és majd a Mortal. Razz

http://mmogames.hu/
http://www.gamershirtstore.com/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kortez

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 18, 2009 1:59 am
Hozzászólás témája:

Sziasztok ismét.

kipróbálom ezt a fallen earth mmo-t, AoCal egyetemben. én még pre-ordernél kezdtem de utána abba is hagytam. kíváncsi leszek a változásokra. De nem az AoCról szeretnék írni hanem a fallen earth-ról,hogy ezt a patchet amit leakar tölteniez a több mint 4gigát ezt csak innen lehet?mert jó netem van,de ez akkor is borzasztóan lassú. sorry,az off topickért. és előre is köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
RobCat206
Lord

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 18, 2009 12:43 pm
Hozzászólás témája:

Kortez írta:
Sziasztok ismét.

kipróbálom ezt a fallen earth mmo-t, AoCal egyetemben. én még pre-ordernél kezdtem de utána abba is hagytam. kíváncsi leszek a változásokra. De nem az AoCról szeretnék írni hanem a fallen earth-ról,hogy ezt a patchet amit leakar tölteniez a több mint 4gigát ezt csak innen lehet?mert jó netem van,de ez akkor is borzasztóan lassú. sorry,az off topickért. és előre is köszönöm a segítséget.

HI!

A Fallen Earth durva és K...A nehéz game. Már lvl 1-en többször elhaltam! És valóban SOK idő kell 1 szintugráshoz. És külön van skill szint ugrás is. FULL garfon király!
Csinálj ACC-ot a hivatalos oldalon, de gondolom megtetted. Most van 14 nap free trial, mint minden MMO-hoz jelenleg így év vége felé. Smile
Kb 500 mega, ami a telepítő, majd menet közben szedi le a többit, ami lassan jön le sajnos.
DE....Sok helyen fent van a FULL verzió. Nekem van előfizetésem a Rapidshare oldalon, így kb. 10 perc alatt ledarálja az egészet, ami 5.1 giga.
Piti összeg ott is a reg., mondjuk 1 hónapra, ami eu-ban van megadva, de simán lehet fizetni VISA vagy American Express kártyával. Forintba átszámolja és leszedi a bankból....ennyi.
Így már nem kell a rapidon sem tökölni!

Itt a link a full játékhoz:
http://www.gametheft.com/fallen-earth

A full verzióhoz is kell ACC.!!! Jó a free 14 napos trial is. OK? Ezt mailban küldik meg.
Az irányítást szokni kell, de nem nehéz. A harcrendszer szintén egyedi és nem WOW! Akár fps vagy third person-ban is lehet nyomni.

A garfikai orgia csúcsa az EVE Online. Ennél szebb garfot soha nem láttam még!! És 1600-as felbontásban fullon megy, mint a barom.
Ennél az az érdekes, hogy offline módban is megy a skill fejlesztés tovább, ami be van állítva a játékban!! Smile Aki szeret szöszmötölni az egy életre játszhat vele. Minden kieg. FREE hozzá! Csak a havidíjat kell csengetni.

A Fallen Earth eleje ugyanolyan egyedi küldi, mint ami a Conan-ban van. Ezután a "terepen", ami a Grand Canyon eszméletlen jó! Amolyan "Mad Max" stílus. Itt is lehet lóra pattanni és egyéb másra... Ha valaki kicsit "megunta" a Conan-t, akkor lehet nyomulni.
A karakter beállítás is annyira részletes, mint a Conan.
Remélem tudtam segíteni.

És ettől még imádom a Conan-t!!! Cool A Conan karim már "élő" legenda, mert mindenhol ezt a nevet nyomom. Ha lenne gyerekem tuti annak is ez lenne a neve! Twisted Evil

ÜDV!!

ui: sokat pofázom..... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Kortez

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 18, 2009 2:17 pm
Hozzászólás témája:

RobCat206 írta:
Kortez írta:
Sziasztok ismét.

HI!

A Fallen Earth durva és K...A nehéz game. Már lvl 1-en többször elhaltam! És valóban SOK idő kell 1 szintugráshoz. És külön van skill szint ugrás is. FULL garfon király!
Csinálj ACC-ot a hivatalos oldalon, de gondolom megtetted. Most van 14 nap free trial, mint minden MMO-hoz jelenleg így év vége felé. Smile
Kb 500 mega, ami a telepítő, majd menet közben szedi le a többit, ami lassan jön le sajnos.
DE....Sok helyen fent van a FULL verzió. Nekem van előfizetésem a Rapidshare oldalon, így kb. 10 perc alatt ledarálja az egészet, ami 5.1 giga.
Piti összeg ott is a reg., mondjuk 1 hónapra, ami eu-ban van megadva, de simán lehet fizetni VISA vagy American Express kártyával. Forintba átszámolja és leszedi a bankból....ennyi.
Így már nem kell a rapidon sem tökölni!

Itt a link a full játékhoz:
http://www.gametheft.com/fallen-earth

A full verzióhoz is kell ACC.!!! Jó a free 14 napos trial is. OK? Ezt mailban küldik meg.
Az irányítást szokni kell, de nem nehéz. A harcrendszer szintén egyedi és nem WOW! Akár fps vagy third person-ban is lehet nyomni.

A garfikai orgia csúcsa az EVE Online. Ennél szebb garfot soha nem láttam még!! És 1600-as felbontásban fullon megy, mint a barom.
Ennél az az érdekes, hogy offline módban is megy a skill fejlesztés tovább, ami be van állítva a játékban!! Smile Aki szeret szöszmötölni az egy életre játszhat vele. Minden kieg. FREE hozzá! Csak a havidíjat kell csengetni.

A Fallen Earth eleje ugyanolyan egyedi küldi, mint ami a Conan-ban van. Ezután a "terepen", ami a Grand Canyon eszméletlen jó! Amolyan "Mad Max" stílus. Itt is lehet lóra pattanni és egyéb másra... Ha valaki kicsit "megunta" a Conan-t, akkor lehet nyomulni.
A karakter beállítás is annyira részletes, mint a Conan.
Remélem tudtam segíteni.

És ettől még imádom a Conan-t!!! Cool A Conan karim már "élő" legenda, mert mindenhol ezt a nevet nyomom. Ha lenne gyerekem tuti annak is ez lenne a neve! Twisted Evil

ÜDV!!

ui: sokat pofázom..... Rolling Eyes

Köszönöm szépen a választ. és már sikeresen letöltöttem és éppen indulok kipróbálni. még egyszer köszönöm.
Vissza az elejére
RobCat206
Lord

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 18, 2009 3:50 pm
Hozzászólás témája:

Hali!
Örülök, ha segíthettem....bár nélkülem is ment. Cool

http://kepfeltoltes.hu/091218/Vanellyna_picture002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Imádom a csajom!
Twisted Evil

ÜDV!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> -> Pulpitus Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.